Prins gonind prin Negreni cu 131km/h

139

Depășirea vitezei legale se menține în topul încălcărilor legislației rutiere pe raza județului Olt. În acest week-end, circa 80 de șoferi vitezomani au rămas fără permis, recordul fiind înregistrat pe raza localității Negreni.

În acest week-end, oamenii legii din Olt au reținut 98 de permise de conducere șoferilor depistați încălcând legislația rutieră, dintre care 79 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise. Cea mai ridicată viteză depistată a fost de 131km/h.
,,În data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii Serviciului Rutier Olt Slatina, au depistat pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Negreni, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 131 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
În cadrul activităților desfășurate pe drumurile Oltului în week-end, au fost aplicate 620 de sancţiuni contravenţionale.