UPDATE: Minorul dispărut din casa bunicilor a fost găsit. Nu a fost victima niciunei infracțiuni

490

UPDATE: Minorul a fost identificat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în municipiul Târgu Jiu, fiind în prezența fraților săi. Acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

STIRE INIȚIALĂ….

Poliţiştii din Olt caută un minor, în vârstă de 14 ani, care a plecat voluntar de la domiciliul bunicilor săi, ieri după-amiază și nu a mai revenit. Autoritățile cer ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, au fost sesizați în această dimineață, de un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că, în după-amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 15:00, nepotul acestuia, MOLDOVAN ALIN ANDREI, de 14 ani, domiciliat în municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, pe care îl avea sub supraveghere și care locuia împreună cu acesta, a plecat voluntar şi nu a mai revenit.

„Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 50 de kilograme, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu.

La momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o geacă albastră cu 2 dungi la nivelul pieptului, una albă și una roșie, hanorac negru, cu glugă, pantaloni albi, tip blugi, cu două buzunare laterale, iar în picioare purta adidași albi”, transmite IPJ Olt.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.