Polițist prins beat și drogat la volanul unei mașini furate. În timpul liber, era diacon la o biserică

372

Un polițist de 27 de ani din Alexandria a fost prins beat și drogat la volanul unei mașini furate de la o firmă de catering. În timpul liber, era diacon la o biserică din județ.

Caz incredibil în Teleorman, unde un polițist de 27 de ani din Alexandria, beat și drogat, a fost prins după ce a furat mașina unui curier de mâncare.

Mai mult, polițistul este și diacon în timpul liber la mănăstirea din Crângu, județul Teleorman, unde ajută preoții la cântare.

Neobișnuitul incident a avut loc vineri seara, când polițistul de la Ordine Publică a mers în vizită la un prieten, alături de care a băut apoi toată noaptea.

Sâmbătă dimineața, polițistul a ajuns nu se știe cum în fața unui bar din Alexandria, unde a văzut o mașină pornită, cu cheile în contact, lăsată la încălzit de către un angajat, livrator de mâncare.

Polițistul a decis că este o idee foarte bună să se urce în mașină și să plece cu ea la plimbare, motiv pentru care exact asta a și făcut.

Când curierul a ieșit din local și a văzut că mașina lipsește a sunat la 112, iar polițiștii au realizat imediat filtre, reușind să-l prindă pe colegul lor beat la intrarea într-o localitate de lângă Alexandria.

Polițistul a fost testat cu alcooltestul și a i-a fost descoperită o alcooleie de 0,35, iar în urma testării și cu aparatul drug test s-a constatat că era drogat cu heroină.

IPJ Teleorman a transmis duminică dimineață că polițistul din Alexandria este cercetat penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat.

”În referire la informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism.

”În urma testării, acesta avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţiştii sesizându-se din oficiu”, informează IPJ Teleorman.