Victorie importantă a handbalistelor slătinene în confruntarea cu jucătoarele de la SCM Craiova

92

CSM Slatina încheie turul acestei ediții a Ligii Florilor cu o victorie. Sportivele antrenate de Victorina Bora și-au trecut în cont cele trei puncte puse în joc la meciul de pe teren propriu cu SCM Craiova. La finalul întâlnirii, tabela de marcaj indica victoria echipei slătinene cu 23 la 19.

Meci bun și cu rezultat pe măsură pentru handbalistele de la CSM Slatina, în întâlnirea de astăzi cu SCM Craiova, de pe teren propriu.

Sportivele antrenate de Victorina Bora au dominat întâlnirea disputată în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din Slatina din primul minut și până final.  Mai clare în joc, cu mai puține greșeli individuale, handbalistele slătinene au intrat la vestiare cu două goluri avantaj. Revenite pe teren, ele au continuat să respecte indicațiile antrenoarei Victorina Bora și să-și dubleze avantajul până la finalul meciului. Scor final în ultima întâlnire din această ediție a Ligii Florilor 23 la 19 pentru CSM Slatina.

Victoria de astăzi este cea de a doua obținută de slătinence în fața craiovencelor și prima din acest abținută de echipa antrenată de Victorina Bora. Cei doi antrenori au apreciat rezultatul din teren ca fiind unul correct și l-au pus pe comportamentul jucătoarelor în teren.

CSM Slatina încheie prima parte a ediției actuale a Ligii Florilor pe locul 11 cu 12 puncte, în timp ce adversarele rămân pe poziția a 9-a cu 17 puncte. Jucătoarele antrenate de Victorina Bora vor juca primul meci al returului pe 5 februarie, în deplasare, la Dacia Mioveni, echipă vecină în clasament.