FOTO/ Cursă mortală: un tânăr a intrat pe contrasens cu farurile stinse și a intrat sub un TIR

272

Un accident cumplit s-a petrecut, miercuri, în judeţul Dâmboviţa. Un tânăr de doar 19 ani a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a ajuns pe contrasens cu farurile stinse şi s-a izbit frontal cu un TIR. Impactul a fost cumplit, din autoturism nu a mai rămas nimic, fiind doar o grămadă de fiare, iar șoferul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Un accident mortal s-a produs miercuri seara, pe Drumul Național 72. Un tânăr de 19 ani a murit după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea direct într-un camion condus de un bărbat de 49 de ani.

Din cele declarate de șoferul camionului, tânărul ar fi vrut să-și pună capăt zilelor deoarece acesta mergea pe contasens cu farurile stinse:

”A venit pe contrasens, a intrat sub mine, nu există urmă de frânare. A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine. Nu depăşea pe nimeni. A vrut să se sinucidă omul, ce o fi avut el ştie, Dumnezeu ştie”, a spus Florin Nicolae Zevedei, şoferul TIR-ului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței, însă pentru tânărul de 19 ani nu s-a mai putut face nimic și medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul.

”Un accident rutier tragic, conducător autovehicul găsit decedat, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Nişte leziuni marcante. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat dr. George Cameber, Serviciul de Ambulanţă Dâmbovița.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă investigaţiile. Între timp, au fost audiaţi şoferul tirului şi martorii, iar o expertiză urmează să lămurească exact în ce împrejurări s-a produs această tragedie.

Mihai, tânărul de 19 ani din Găești care a intrat, cu farurile stinse sub un TIR încărcat cu pavele, lucra la un magazin de electrocasnice.

Apropiații spun că era un băiat extrem de iubit și apreciat de toți cei care l-au cunoscut, cu o familie frumoasă și respectată.

A fost olimpic la matematică în timpul școlii gimnaziale. Avea visuri mari alături de iubita lui și era fericit. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat.

Seara trecută plecase spre Târgoviște pentru un control medical de rutină