Corăbienii, chemați de primărie la consultări privind împărțirea bugetului pe 2022

663
Primarul Oraşului Corabia, Iulică Oane

Corăbienii vor putea afla cum se vor cheltui banii din bugetul local în acest an, ce investiții se pot realiza și pot face propuneri administrației locale. Primăria i-a invitat să ia parte la dezbaterea publică asupra bugetului pe 2022 pe toți cei interesați sau să trimită sugestii și recomandări.

Pe 31 ianuarie, Primăria Corabia va organiza la sediul administrativ dezbaterea publică privind bugetul localității pe acest an. Deciziile administrației orașului de la Dunăre sunt astfel supuse transparenței publice și, totodată, deschise dialogului cu cetățenii în situația în care aceștia vin cu idei ce ar putea fi puse în practică.
,,Dezbaterea publică va avea loc în data de 31.01.2022 ora 08:00, la sediul Primăriei oraș Corabia. Persoanele care au inițiat propuneri scrise au dreptul să susțină punctele de vedere în cadrul evenimentului de dezbatere publică în ordinea înscrierii pentru participare. Timpul alocat luării cuvântului: 5 minute. Fiecare participant, după intrarea în sala de ședințe, se va înscrie pe lista de persoane prezente la ședința publică. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție.,, a anunțat primarul Iulică Oane.
Proiectul va fi supus analizei și aprobării Consiliului Local al orașului Corabia în ședința ordinară din luna februarie.
Orice persoană interesată mai poate formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare, în scris, ce se pot depune la registratura primăriei sau prin e-mail, până mâine, 28 ianuarie.
Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul primăriei, la sediul acesteia ori aici:

https://emol.ro/pluginfile.php/1/local_emol/document/22225/PROIECTUL-DE-BUGET-LOCAL-AL-ORASULUI-CORABIA-PE-ANUL-2022.pdf