Centru de recuperare medicală, deschis luni la Potcoava

227

Locuitorii orașului Potcoava și cei din comunele învecinate care au probleme de sănătate ce impun proceduri de recuperare medicală vor putea beneficia de procedurile specifice la noul centru ce se va deschide în ultima zi a acestei luni. Unitatea a fost dotată cu aparatură de specialitate.

Veste bună pentru locuitorii orașului Potcoava și cei din împrejurimi dată azi de către primărie: de luni, va funcționa în urbe un centru de recuperare medicală.
,,Vă informăm că luni 31.01.2022, ora 9.30, se deschide Centrul de Recuperare aflat în incinta fostei schele Petrom. În baza biletului de trimitere de la medicul de familie, cu cardul de sănătate, veți fi consultați de un medic reumatolog,, a anunțat administrația orășenească.
Unitatea medicală a fost dotată cu aparatura de specialitate necesară realizării procedurilor de recuperare, cetățenii cu sănătatea șubredă putând beneficia de: fizioterapie, magnetodiaflux, unde scurte, curenți diadinamici, ionizări/ galvanizări, băi galvanice, ultrasunete, aerosoli, masaj terapeutic, kinetoterapie, magnetoterapie.