Accident între Slatina și Valea Mare. O tânără a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens

366

În această dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slatina și Valea Mare, a avut loc un eveniment rutier. Șoferița unei mașini a intrat pe contrasens, fiind proiectată apoi pe câmp.

Un accident soldat cu rănirea unei femei, conducător auto, a avut loc pe DE576, în care au fost implicate două autoturisme conduse de două femei, cu vârstele de 21 și 35 de ani. ,,Din cauze ce urmează a fi stabilite, femeia de 21 de ani ar fi pierdut controlul volanului, iar autoturismul său ar fi intrat pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat celălalt autoturism, după care a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului, femeia de 21 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.,, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.
Șoferițele nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.