Cercetări pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului decedat în excavatorul răsturnat

262

În urma decesului bărbatului din Cioroiu azi după ce excavatorul pe care lucra s-a răsturnat în lacul balastierei, oamenii legii au întocmit dosar penal. Ancheta vizează respectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Decesul bărbatului din comuna Fălcoiu, angajat al unei societăți, în timp ce desfășura activități de excavare, în localitatea Cioroiu și s-a răsturnat cu buldoexcavatorul în apă este anchetat de oamenii legii.
,,Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii efectuează cercetări, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.,, transmite IPJ Olt.

Detalii despre acest caz:

VIDEO/ A MURIT înecat în cabina buldoexcavatorului, după ce utilajul s-a răsturnat în lacul unei balastiere | Realitatea Oltului