George Simion, scandal cu polițiștii, în miez de noapte

107

Scandal între forțele de ordine de la Iași și George Simion. Imediat cum a ajuns în Piața Unirii din Iași, polițiștii au oprit autocarul liderului AUR și l-au controlat pe șoferul acestuia și l-au testat pentru alcool.

În miezul nopții, la Iași, polițiștii i-au cerut lui George Simion să mute autocarul. Simion și-a chemat echipa de susținători și au scandat împotriva polițiștilor. Liderul AUR era convins că oamenii legii au fost puși de primarul Iașului.

„E 12 noaptea, suntem in Iasi. Ia uitati ce a facut Chirica – a pus jandarmii pe noi. Ce-i aici, ba fratilor, stat politienesc? Ia uite, mai, vine masina dupa masina, a dat ordin Chirica sa ne opreasca. Incredibil, autocarul AUR blocat. Las-o, nea Gigi, aicea ca e inteligent rau politistul asta. Autocarul e perfect parcat cu o gramada de loc, platim parcarea de la 8 dimineata toata ziua si autocarul o sa stea aicea, in Piata Unirii, si o sa facem hora Unirii”, a spus George Simion.

Scandalul cu polițiștii vine la scurt timp după ce Simion și cameramanul lui au mai fost implicați într-un alt conflict cu oamenii din Botoșani care nu au vrut să îl salute. George Simion a venit la Iași să își adune simpatizanții AUR în Piața Unirii.