Adolescentă de 15 ani, bătută de două fete într-un parc

398

O adolescentă de 15 ani a fost agresată într-un parc din Roşiori de Vede de alte două fete, una de 14 ani, cealaltă de 18 ani. Poliţia s-a sesizat după apariţia unor imagini cu incidentul postate pe internet, iar fata de 18 ani a fost reţinută.

O tânără de 18 ani a fost reţinută pentru 24 de ore după ce, împreună cu o adolescentă de 14 ani, au bătut o altă fată, într-un parc din Roşiorii de Vede.

Minora de 15 ani a fost bătută într-un parc din Roşiorii de Vede de cele două adolescente, iar Poliţia s-a sesizat după ce mai multe imagini cu incidentul au fost postate pe internet.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu, iar în urma cercetărilor a reieșit că miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roșiori de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic de alte două tinere de 14 și 18 ani, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție.

Incidentul a avut loc miercuri, iar până vineri dimineaţă tânăra bătută nu a depus plângere la Poliţie, a transmis IPJ Teleorman.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la acest incident.

De asemenea, au fost informate conducerea unității de învățământ și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru dispunerea de măsuri conform competențelor, situația fiind monitorizată în continuare de către polițiști.