Un deținut a încercat să-și ia viața după ce și-a omorât soția din gelozie

122

Un bărbat aflat în arest preventiv la Penitenciarul Mioveni a încercat să se sinucidă în celulă. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de gardieni și preluat de urgență de un echipaj SMURD. Individul este acuzat de moartea soției.

Un deţinut de la Penitenciarului Mioveni a încercat, ieri, să își pună capăt zilelor. Acesta și-a confecționat în celulă un obiect tăietor cu care s-a rănit în zona gâtului. A fost observat la timp de agenţii aflaţi în tura de serviciu care au cerut ajutorul cadrelor medicale ale Penitenciarului Spital Mioveni.

Bărbatul a primit primele îngrijiri și a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale. Deţinutul era conştient, iar medicii au constatat că rana era una superficială şi nu îi punea viaţa în pericol.

Cu câteva zile înainte, mai exact duminică, împricinatul a mai comis un gest similar şi a ajuns la spital, tăietura fiind de asemenea una superficială.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a ajuns în penitenciarul de la Mioveni la sfârşitul lunii trecute pentru comiterea infracţiunii de omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare pentru că şi-a ucis soţia cu nouă ani mai mică. Sora femeii suține că individul era și consumator de droguri.

Evenimentul a avut loc pe 28 decembrie 2021 când, pe fondul unei crize de gelozie, bărbatul şi-a ucis soţia în vârstă de 26 de ani ştrangulând-o.

Totul a ieşit la iveală după lăsarea serii, când un apel la 112 anunţa că o maşină s-a răsturnat pe raza comunei Gemenea la vreo 15 km distanţă de localitate. Şoferul i-a spus unui agent sosit la locul accidentului că și-a ucis soția.

Poliţistul a raportat imediat superiorilor săi, iar anchetatorii au pornit la adresa indicată unde cele spuse de bărbat s-au confirmat. Tânăra de numai 26 de ani, mamă a doi copii mici, un băiat de un an şi patru luni şi un altul de doi ani şi şase luni a fost găsită fără suflare.

Potrivit anchetatorilor, toţi locuiau în Târgovişte, împreună cu părinţii bărbatului, însă cu o seară înainte suspectul împreună cu soţia au mers la casa de la ţară din comună Văleni.

Din câte se pare în familia celor doi apăruseră neînţelegeri fiindcă el o bănuia de infidelitate, iar ea era nemulţumită de implicarea lui în creşterea copiilor.