Bărbat mort pe loc în timp ce era tras cu colacul pe zăpadă. O altă tânără are șanse minime de supraviețuire

710

Un bărbat de 35 de ani și-a pierdut viața miercuri noaptea pe un drum forestier din Satu Mare, într-un accident cumplit. Două fete au fost și ele rănite, viața uneia dintre ele atârnând de un fir de ață.

Accident grav în județul Satu Mare. Un bărbat de 35 de ani a murit pe loc în timp ce era tras pe zăpadă de mașina unui prieten și alte două tinere ce se aflau cu el se află în stare gravă, una dintre acestea fiind în comă.

Accidentul a avut loc în jurul miezului nopții, pe un drum forestier. Un tânăr, în vârstă de 26 de ani aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac și o cameră auto: un bărbat, în vârstă de 35 de ani, și două femei, ambele în vârstă de 21 de ani.

La un moment dat, cele trei persoane tractate s-au izbit de un copac situat pe marginea drumului.

În urma impactului a decedat bărbatul de 35 de ani, iar cele două tinere au fost grav rănite. Una dintre fete este în stare critică, cu șanse foarte mici de supraviețuire, conform medicilor. A doua tânără are fractură de picior și contuzie de coloană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Nefiind un drum public, accidentul nu este considerat a fi unul rutier.