100 de ani, aniversați cu cadouri de la primar și CJ Olt

623

Floarea Atanasiu a împlinit ieri un secol de viață. Ziua aniversării s-a dovedit una specială, femeia având parte de surprize din partea administrației locale și cea județeană. Bucuroasă a fost că i-a călcat pragul pentru a-i spune ,,La mulți ani!” chiar primarul localității.

Oltenii care ajung să trăiască un secol se pot număra pe degete, iar printre cei mai longevivi cetățeni ai județului se numără și o morunglăveancă. Floarea Atanasiu a văzut lumina zilei pe 18 ianuarie 1922, iar ieri, cu ocazia împlinirii celor 100 de ani, a avut parte de invitați speciali. I-au călcat pragul ,,oameni mari” pentru a-i spune ,,La mulți ani!” și a-i oferi cadouri.
,,Astăzi am avut onoarea și deosebita plăcere să sărbătorim pe cel mai vârstnic cetățean al comunei Morunglav: ATANASIU FLOAREA, care a împlinit venerabila vârstă de 100 ani. Reprezentanți ai Consiliului Județean Olt și Primăriei Morunglav i-au transmis sărbătoritei urări de multă sănătate și un călduros „La mulți ani”, a transmis Primăria Morunglav.

Baba Floarea a fost bucuroasă să-l vadă în ograda sa chiar pe primarul localității, Nicolae Cărămizaru și să fie sărbătorită de către primărie ca un membru important al comunității. Sărbătorita a primit din partea oaspeților tortul și diploma aniversară, flori, dar și un cadou bănesc.