DISPĂRUT/ A plecat acum două săptămâni din București spre Milcov și n-a mai dat semne de viață de 5 zile

215

UPDATE: La data de 20 ianuarie a.c., bătrânul, de 65 de ani, a fost identificat de polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana, la o stână, din comuna Vâlcele. Nu a fost victima niciunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Polițiștii olteni solicită sprijinul populației în a da de urma unui bărbat în vârstă de 65 de ani care a plecat spre o comună din Olt în urmă cu două săptămâni, iar de miercurea trecută nu a mai dat niciun semn de viață.

Un bărbat din București este dat dispărut și căutat de polițiștii olteni de rudele din Capitală. Omul ar fi trebuit să se afle în comuna Milcov, însă de săptămâna trecută rudele nu mai știu nimic de el.

,,Astăzi, 17.01.2022, am fost sesizați de către o femeie, din municipiul București, despre faptul că, în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, unchiul său Boldea Petre, de 65 ani, a plecat de la locuința sa din București spre locuința numitei Stoian Gina, din comuna Milcov, jud. Olt, iar din data de 12.01.2022 nu a mai putut lua legătura cu acesta.,, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: 1,80 m înălțime, păr alb. Are degetul arătător de la mâna stângă amputat. Din primele verificări, s-a stabilit că acesta a mai plecat voluntar de acasă.