Accident grav produs de un șofer de 19 ani: trei persoane decedate, doi copii grav răniţi

1507

Trei persoane au decedat, iar doi copii de 7 şi 15 ani şi doi tineri de 19 şi 22 de ani au fost grav răniţi în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN 67.

Un tânăr de 19 ani a pătruns cu maşina pe sensul opus de mers nejustificat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

„Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 41 de ani, precum şi a unei femei de 35 de ani şi a unui bărbat de 37 de ani.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori de 7 ani, respectiv 15 ani, dar şi a conducătorului auto de 19 ani şi a unui tânăr de 22 de ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, informează IPJ Mehedinţi.

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Turnu Severin și Târgu Jiu. Martor la tragedie a fost un frate al celor două victime, aflat în altă mașină.

Acul vitezometrului s-a oprit la 160 de kilometri pe oră. În urma impactului frontal, cele două mașini s-au transformat într-un morman de fiare. Trupurile au fost scoase de pompierii de la descarcerare.

„Accidentul a fost la viteză mare deoarece motorul era zburat la vreo 20 de metri. 3 persoane le-am găsit decedate, încarcerate. Toate celelalte persoane erau în comă profundă, inclusiv un copil de 6 ani, și un copil de 16 ani. mama lor și tatăl lor erau decedați, a precizat Eliodor Mihuț, medic ambulanţă Mehedinţi.

Cauza accidentului este pătrunderea pe sensul opus de mers. Au rezultat 3 morți și 4 răniți, se fac cercetări”, a afirmat Viorel Stăncioiu de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

În urma analizelor de laborator, polițiștii vor stabili dacă șoferul vinovat erau băut sau consumase substanțe interzise. Dacă va supraviețui, va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă.