Șofer de TIR român și-a sufocat colegul de echipaj și l-a atacat cu un cuțit într-o parcare

838

Doi români, șoferi de TIR și colegi de echipaj, s-au certat într-o parcare din Austria, iar unul dintre ei l-a atacat cu un cuțit pe celălalt, fiind ulterior arestat, conform cotidianului austriac Krone.

Sâmbătă seara, o dispută între doi șoferi de camion români a escaladat, într-o parcare de pe autostrada din Ilz (cartierul Hartberg-Fürstenfeld). Cel mai tânăr (40 de ani) a scos un cuțit de bucătărie și și-a amenințat colegul de 55 de ani că îl va ucide. Rănit și speriat, acesta a fugit și a alertat poliția.

Când au sosit polițiștii, suspectul dormea ​​în cabină și, după ce l-au trezit, agenții au descoperit că românul era foarte beat. Șoferul în vârstă de 40 de ani a fost arestat.

Scandalul a pornit sâmbătă seara în cabina camionului celor doi români, imediat după ce s-au oprit pentru timpul legal de odihnă. După ce s-au certat, s-a ajuns la scene violente și cel mai tânăr dintre români și-a sufocat colegul mai în vârstă, apoi a scos un cuțit de bucătărie și l-a amenințat cu moartea.

Victima a scăpat din cabină, agresorul l-a lovit cu piciorul în spate, astfel că bărbatul de 55 de ani a căzut și s-a rănit la mână. A reușit apoi să alerteze poliția. Polițiștii de la secția din Ilz l-au găsit pe șoferul de 40 de ani dormind în cabină și când a suflat în fiolă s-a descoperit că era într-un stadiu avansat de ebrietate.

Polițiștii l-au arestat pe bărbatul de 40 de ani, dar acesta nu a mărturisit faptele la interogatoriu. Colegul său a fost tratat la spital, în ambulatoriu, pentru rănile suferite.