Elevii argeșeni primesc măr, lapte și corn de la o firmă din Olt

529

Dacă de ani buni firma MATRA Scornicești este furnizorul produselor care se regăsesc zi de zi pe băncile elevilor olteni, din 2017 este câștigătorul contractului și pentru elevii argeșeni. CJ Argeș a anunțat că și de acum înainte tot firma oltenească va face asigura lapte/iaurt, corn/biscuiți și mere.

55.323 de elevi din unitățile de învățământ primare și gimnaziale din Argeș beneficiază de Programul pentru școli al României. Cele trei loturi de produse vor ajunge zilnic pe băncile lor aduse tot de Matra Scornicești, desemnată câștigătoarea licitației organizate de CJ Argeș, cu care s-a încheiat contractul spre finele anului trecut.

Contractul subsecvent de furnizare lapte și produse lactate are o valoare totală de 2.942.741,01 lei, cel de furnizare fructe proaspete-mere -1.359.811,67 lei, iar cel de furnizare produse de panificație – 3.198.421,79 lei.

Produsele distribuite sunt: corn cu făină dietetică integrală 80 g produs de SC PAN PARTENER SPEDITION Arg Româncuța; biscuiți uscați din faină integrală 44 g produși de SC Agrosemcu SRL; biscuiți școlari integrali dulci 44 g produși de SC Velrom SRL; lapte semidegresat UHT 1,8 grăsime 200 ml produs de SC Simultan SRL; iaurt 1,8 grasime 125 g produs de SC Simultan SRL; mere (mai multe soiuri) cu o greutate minimă de 100 g, încadrate în categoria I de la următorii producători: MSAD Slawomir Gorzynschi Polonia, GRUPA PRODUCENTOW OWOCOW ZELSAD Sp Z.o.o. Polonia și JOZEFOW SAD Sp Z.o.o. Polonia.