Programul farmaciilor din Olt de Anul Nou. În noaptea dintre ani este deschisă în Slatina Farmacia Dr. Max

777

Oltenii care vor avea nevoie de medicamente sau alte produse farmaceutice vor găsi deschise zeci de farmacii în prima și a doua zi a noului an. În noaptea dintre ani va asigura permanența Farmacia Dr. Max din Slatina.

În prima zi a anului 2022, mai mult de jumătate dintre farmaciile din județ vor fi deschise, majoritatea până la orele prânzului, unele dintre ele prelungind programul până la orele 16.00 ori 17.00. Excepție face Farmacia Catena de pe b-dul A.I.Cuza, ce va avea deschis în prima și a doua zi a noului an în intervalul orar 7.00- 23.00. Pe 2 ianuarie, doar 4 puncte farmaceutice vor fi închise. (click pe foto pentru imaginea completă)

În ceea ce privește asigurarea permanenței, oltenii care au nevoie urgentă noaptea să găsească un punct farmaceutic deschis vor avea șanse doar în capitala județului. Azi-29 decembrie, pe 30, în noaptea de Revelion și cea de pe 1 ianuarie va avea deschis între orele 23.00- 7.00 Farmacia Dr Max de pe str. Trandafirilor (vis-a-vis de spital), ștafeta fiind preluată pentru datele de 2,3 și 4 ianuarie de Farmacia Dona de pe str. Crișan.
Calendarul permanenței pe ianuarie și februarie poate fi găsit aici:
http://www.casan.ro/casot//theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/farmacii/2021/CALENDAR_PERMANENTA_IANUARIE_2022.pdf
și
http://www.casan.ro/casot//theme/cnas/js/ckeditor/filemanager/userfiles/farmacii/2021/CALENDAR_PERMANENTA_FEBRUARIE_2022.pdf