Primarul Caracalului, premiat cu Premiul de excelență pentru Modernizarea administrației și inovarea serviciilor publice de Academia Internațională ,,Mihai Eminescu”

1198

Gala Premiilor de excelență ,,10 pentru Oltenia” din cadrul premiilor anuale oferite celor mai importante personalități/ instituții din Oltenia de către Academia Internațională Mihai Eminescu a adus un premiu important unui performer din județul Olt al administrației publice. Recompensa pentru managementul eficient a revenit lui Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

Cel de-al doilea municipiu al Oltului se poate lăuda cu unul dintre cei mai buni 10 performeri din Oltenia. Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, a primit Premiul de excelență pentru Modernizarea administrației și inovarea serviciilor publice, oferit de Academia Internațională ,,Mihai Eminescu”.

,,Am avut onoarea să primesc premiul Academiei Internaționale ”Mihai Eminescu” pentru modernizarea administrației și inovarea serviciilor publice. Acest trofeu îl dedic echipei cu care, în acest an de mandat ca primar al Caracalului, am început să implementăm principiile unui management eficient.,, transmite edilul Caracalului.

Academia Internațională ,,Mihai Eminescu” premiază, în fiecare an, 10 dintre cele mai importante personalități (instituții) din Oltenia, din domenii diferite de activitate. Gala premiilor de excelență ,,10 pentru Oltenia” a avut loc luni seară în Sala Oglinzilor a Muzeului de Artă din Craiova.

,,Academia Internațională Mihai Eminescu și Asociația Perfectul Simplu au descoperit această manifestare ,,10 pentru Craiova”, și mai nou ,,10 pentru Oltenia”, tocmai pentru a onora realizările și eforturile unor oameni minunați. Niște învingători. Premiile de excelență ,,10 pentru Oltenia” au avut peste 120 de candidați din conducerea administrațiilor publice, primari, viceprimari, prefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale, senatori, deputați. Am urmărit să evidențiem rezultatele deosebite obținute în eficientizarea activităților profesionale, precum și eforturile de apropiere a calității produselor și serviciilor. Dintre acești învingători nu ne-a fost ușor să alegem doar 10 nume, cei mai performanți ”, a spus Ion Deaconescu, președinte Academia Internațională Mihai Eminescu.