Copil lovit de o mașină de poliție. A fost deschisă o anchetă

533

Conducerea Inspectoratului de Poliție Botoșani a cerut deschiderea unei anchete, după ce un bărbat a povestit pe Facebook că un elev ar fi fost lovit de o autospecială a instituției. Acesta acuză că, după incident, băiatul a fost băgat cu forța în mașina poliției.

Un elev ar fi fost lovit de o autospecială de poliție, luni, în județul Botoșani. Accidentul a fost relatat de un utilizator pe o pagină de socializare, susținând că minorul ar fi fost lovit chiar pe o trecere de pietoni, iar apoi un agent de poliție l-a luat, l-a băgat în mașină și a plecat.

„Astăzi, în jurul orei 13:30, am fost martor unui incident la ieșirea de pe Centură spre Calea Națională, la vale de sediul Poliției Rutiere. Am cedat trecerea unor pietoni, copii ieșiți de la liceu, iar de pe Calea Națională a intrat o autospecială a poliției, marca WW Polo, care a intrat în copii ca lupul între oi, unul dintre copii fiind luat pe capotă și ajuns până la parbriz (girofarurile erau oprite, semn că nu erau în vreo grabă).

De la volanul mașinii se coboară o doamnă polițistă care nici una, nici două, bagă copilul în mașină și pleacă cu el. Curiozitatea mea, cum trebuia soluționat cazul? Copilul efectiv s-a blocat și nu voia să intre în mașină și zicea că e în regulă, dar l-a obligat să intre. Se suspendă dreptul doamnei de a mai conduce? Întreb pentru un prieten, căruia i l-ar fi suspendat…”, a scris bărbatul pe Facebook