FOTO/ Percheziții în Corabia: sute de bunuri cu inscripții ,,de firmă”, însă contrafăcute, găsite la domiciliul unui bărbat

504

Mai multe articole vestimentare și parfumuri contrafăcute au fost descoperite în urma unei percheziții domiciliare efectuate în județul Olt. Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt – I.T.P.F. Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au descins la o locuință din Corabia. Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri contrafăcute, estimate la o valoare de 100.000 de lei.

Polițiștii de frontieră olteni au pus ieri, 7 decembrie, în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Olt – orașul Corabia. În urma activităților desfășurate au fost depistate aproximativ 200 de bunuri inscripționate cu numele unor firme consacrate, care prezentau suspiciuni de contrafacere.

,,Produsele, constând în articole vestimentare, încalțăminte tip sport, produse de marochinărie si parfumuri, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 45 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevazută și pedepsită de art. 270, alin. 2, lit. a din Legea 86/2006 modificată.”, transmite purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Olt , subinspector de poliție Lavinia Ștefănoaica.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Cercetările se efectuează sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.