Municipiul Caracal, inundat de steaguri. Apelul primarului : să transformăm orașul într-un simbol al Unirii!

2321

Simțământul patriotic este cel mai puternic zilele acestea pe meleaguri oltenești în municipiul Caracal, unde apelul primarului Ion Doldurea de a fi arborat steagul național de fiecare cetățean a fost ascultat și deja stindardul a început să apară aproape la fiecare fereastră.

Începând cu administrația municipală, care a dat tonul arborării steagului național la fiecare fereastră și alte instituții publice din municipiu, în Caracal deja se simte atmosfera de patriotism, de sărbătorire a Zilei Naționale.
Caracalul a fost inundat de steaguri, ca simbol al Marii Uniri ,, Pentru a marca Ziua Națională, ziua Unirii de la 1918, îi invităm pe toți cei ce simt și iubesc românește să arboreze Drapelul Național al României în loc vizibil, la poartă, la intrările în blocuri, la balcoane, la intrările în spații comerciale, ca simbol a importanței aceste zile pentru poporul român.,, este îndemnul Primăriei Caracal.
Provocarea a fost făcută de primarul Ion Doldurea care intenționează ca cel de-al doilea municipiu al Oltului să concureze cu marile orașe ale țării.

,,Sărbătorim românește! O provocare pentru caracaleni: Vă invit ca Împreună să transformăm orașul într-un simbol al Unirii! De ce nu, să fim unul dintre orașele cu cele mai multe steaguri arborate pentru a marca Ziua Națională a României. Miercuri, 1 Decembrie 1918, sărbătorim ZIUA MARII UNIRI!,, este provocarea lansată de către edil.