Marcel Ciolacu, atac la PNL: Nu voi minți niciodată că am învins pandemia

107

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a spus în discursul său susținut, azi, în Parlamentul României unde se votează Guvernul Ciucă faptul că nu va minți niciodată că am învins pandemia, făcând referire o critică subtilă atât la adresa premierului interimar Florin Cîțu, cât și la adresa lui Klaus Iohannis. Cei doi spunând în această vară în mai multe declarații că „România a învins pandemia”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, azi, de la tribuna Parlamentului, un atac la președintele Klaus Iohannis. În discursul ținut la investirea guvernului Ciucă, liderul PSD a lansat un atac voalat la adresa lui Iohannis și Cîțu, care declarau în această vară că România a învins pandemia.

„A fost prea multă suferință în România în ultima perioadă am pierdut prea multe persoane dragi. Acest lucru este inadmisibil, iar aici statul are o mare parte din vină. Am venit la guvernare pentru că e momentul ca oamenii să audă în sfârșit tot adevărul, doar așa se va restabili încrederea în autorități. Nu voi minți niciodată că am învins pandemia. Nu putem face asta și în niciun caz singuri, doar împreună într-un parteneriat real putem să ținem lucrurile sub control. trebuie să dărâmăm zidul de ură care s-a înălțat între vaccinați și nevaccinați”, a declarat Marcel Ciolacu, azi, din Parlament.

Precizările vin în contextul în care în luna iunie, atât Florin Cîțu, cât și Klaus Iohannis spuneau că țara noastră a învins pandemia.

„Campania a fost un succes, practic am oprit pandemia. Faptul că avem așa puține cazuri – nu mai avem un interes foarte mare pentru vaccinare”, spunea pe 24 iunie Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

În discursul său de azi din Parlament Marcel Ciolacu a lansat mai multe atacuri la fosta guvernare.

„România se află într-un punct critic. Au fost 2 ani pierduţi, 2 ani de instabilitate, de criză economică şi sanitară în care milioane de români au fost abandonaţi de stat. Suntem într-un punct critici care necesită o decizie fundamentală”, a mai afirmat Ciolacu.