Primăria Caracal dă startul Sărbătorilor de Iarnă: concert de fanfară în Parcul Poroineanu

250

Dacă pe meleagurile românești Sărbătorilor de Iarnă încep din 30 Noiembrie cu Sărbătoarea Sfântului Andrei și țin până la Sfântul Ioan, în 7 ianuarie, în cel de-al doilea municipiu al Oltului magia sărbătorilor este adusă mai devreme. Startul acțiunilor cultural-artistice dedicate acestei perioade pline de bucurie este dat de Primăria Caracal poimâine, cu un concert de fanfară susținut în aer liber.

Mai devreme cu o săptămână se dă startul Sărbătorilor de Iarnă la Caracal. Primăria Municipiului îi îndeamnă pe localnici să-și deschidă sufletul pentru a primi dragoste și fericire ascultând primele cântece de Crăciun. Magia sărbătorilor va acoperi urbea chiar din această săptămână, poimâine,  25 noiembrie: în Foișorul din Parcul “Constantin Poroineanu”, între orele 12.00 și 13.00, cu un concert de fanfară.

Acesta este primul eveniment ce marchează Ziua Națională, administrația municipală anunțând recent că va organiza un program de activități ce va cuprinde, printre altele, recital de muzică patriotică, spectacol de folclor, expoziții de pictură și grafică.

Totodată, de 1 Deembrie, caracalenii sunt îndemnați să arboreze Drapelul Național al României în loc vizibil- la poartă, la intrările în blocuri, la balcoane, la intrările în spații comerciale, ca simbol a importanței aceste zile pentru poporul român.