Nicolae Ciucă, primele declarații după ce a fost desemnat premier: ”Vom trece la treabă din prima clipă!”

73

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a transmis, marți, un mesaj pe Facebook, în care dă asigurări că noul Guvern va trece la treabă din prima clipă după primirea votului de învestitură din partea Parlamentului, iar noii guvernanți vor depune toate eforturile de care sunt capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune.

Nicolae Ciucă, premierul desemnat, a transmis astăzi într-o postare pe Facebook că partidele au zilele acestea șansa de a-și asuma responsabilitatea depășirii mai multor crize. Odată primit votul de învestitură, guvernul va trece rapid la treabă, a mai precizat acesta.

„Am primit din partea Președintelui României responsabilitatea de a forma o echipă de guvernare care să fie supusă aprobării Parlamentului. Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituției fundamentale a democrației, vom trece la treabă din prima clipă.

Nu avem timp de pierdut! Depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate. Țara noastră merită un profil mai puternic în Europa și în lume, pentru că suntem un popor cu multe calități.

Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune”, a transmis noul premier Nicolae Ciucă pe pagina sa de socializare.