Explozie urmată de un incendiu. Trei persoane, transportate la spital

369

O explozie urmată de un incendiu la societatea Aerostar SA Bacău a avut loc azi în jurul prânzului, în urma incidentului trei angajați ai firmei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Un grav accident de muncă s-a petrecut în urmă  cu aproximativ o oră la societatea Aerostar Bacău. Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii urmate de un incendiu.

Alarma a fost dată în jurul orei 13:00, iar potrivit informațiilor preliminare, la una dintre secții s-a produs o explozie, urmată de un incendiu care a fost stins de angajații firmei.

„Am fost sesizați că a avut loc un incendiu lichidat la Aerostar. S-au deplasat doi inspectori de prevenire din cadrul ISU pentru a evalua situația. Știm că au fost 3 victime, preluate de Ambulanță”, au transmis reprezentanții ISU  pentru o publicație locală.

Trei tineri de 18, 19, respectiv 23 de ani au suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe față și pe mâini, dar și atac de panică.

 „A fost o problemă care se va analiza, un accident de muncă nu foarte mare, o substanță cu care se lucra s-a aprins”, a declarat Grigore Filip, directorul general al Aerostar SA. Potrivit acestuia, detaliile vor putea fi cunoscute în urma anchetei declanșate.