Ministerul Muncii afirmă că nu mai sunt bani pentru pensiile și alocațiile din decembrie

498

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, confirmă că începând cu data de 26 noiembrie nu mai sunt bani pentru plata pe luna decembrie a pensiilor, a alocațiilor și a altor compensații, printre care și cele pentru facturile de energie, în cazul în care Ministerul Finanțelor nu aprobă suplimentarea bugetului ministerului cu aproape 3 miliarde de lei.

Situație critică privind plata pensiilor, a alocațiilor și a altor compensații pentru luna decembrie. Ministrul interimar al muncii, Raluca Turcan spune că este nevoie de o aprobare suplimentară a bugetului cu aproape 3 miliarde de lei de la Ministerul Finanțelor pentru a rezolva problema.

Aceasta l-a criticat anterior pe premierul demis Florin Cîțu, spunând că este dispus să joace la poker până și banii de pensii.

„Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe facebook”, arată o comunicare a Ralucăi Turcan către colegii din Biroul Politic Național (BPN) al PNL obținută de G4Media.ro.