Crima unui român a îngrozit o lume întreagă. Bărbatul a ucis o femeie, iar apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit pe treptele unei instituții publice

424

O crimă teribilă a avut loc în Villach, Austria, acolo unde un român de 28 de ani a ucis o femeie cu parul, iar mai apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit pe treptele unei clădiri. Evenimentul s-ar fi petrecut sub ochii îngroziți ai trecătorilor.

Un român în vârstă de 28 de ani a îngrozit o lume întreagă după ce a ucis cu sânge rece o femeie, iar apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit pe treptele unei instituții publice.

Evenimentul teribil a avut loc în Villach, Austria. Sub ochii îngroziți ai trecătorilor, românul a scos trupul fără viață al unei femei dintr-o mașină și l-a abandonat pe treptele unei instituții publice situate în centrul orașului Villach.

Un echipaj de poliție și o ambulanță au sosit la fața locului, unde s-a constatat decesul femeii, după manevrele de resuscitare efectuate de personalul medical.

Oamenii legii au pornit în căutarea bărbatului care aruncase un cadavru pe treptele unei instituții publice din oraș, iar la scurt timp l-au identificat și reținut pe român, care a fost dus la un interogatoriu.

În timpul nopții, un medic legist a examinat și trupul neînsuflețit al femeii ucise de român și a remarcat că aceasta fusese ucisă cu un par de lemn.

„O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopții a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violențelor. Momentul exact al morții nu a fost încă stabilit”, au precizat polițiștii.

Potrivit poliției locale, cel mai probabil, arma crimei este un băț gros de lemn, lung de un metru. Anchetatorii au găsit parul cu care a fost comisă crima în parcul industrial Villach.  Poliția bănuiește că femeia este o prostituată și că există o legătură cu „cartierul roșu”.

Românul suspect se află în prezent în arestul poliției, unde este interogat de către oficialii Biroului de Stat al Poliției Criminale.