Tânăr teleormănean în arestul IPJ Olt, după ce a alimentat de la un peco din Corabia fără să plătească. Este acuzat și de alte furturi

346

Un tânăr bănuit de comiterea a patru infracțiuni de furt și două infracțiuni rutiere a fost reţinut ieri de către poliţiştii olteni, după ce la domicilui său din Teleorman, dar și la cel al unui prieten, au descins mascații.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Corabia și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman au efectuat ieri, 15 noiembrie, două percheziții domiciliare în județul Teleorman, la locuințele a doi tineri bănuiți de furt calificat și infracțiuni rutiere. Unul dintre tineri a ajuns în arestul IPJ Olt.

,,Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 20-23 octombrie a.c., doi tineri, de 18 și 21 de ani, ambii din județul Teleorman, ar fi alimentat carburant, în valoare de 800 de lei, de la două stații peco din orașul Corabia, pe care nu l-ar fi plătit. Totodată, aceștia ar fi folosit două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, aparținând altor autoturisme, existând suspiciunea că au fost sustrase.   În urma probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.,, declară agent șef Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.