Senatorul Voiculescu: anul 2022 va aduce creșteri pentru veniturile din salarii, pensii și alocații, dar și investiții

250

Vicepreședinte politic PNL, președintele PNL Olt Liviu Voiculescu, senator al județului, se arată încrezător că noul angajament PNL-PSD va aduce românilor un trai mai bun, principalele creșteri aflate în discuție fiind cele pentru salarii, pensii și alocații.

Azi, la ora 13.00, va avea loc la Parlament o nouă întâlnire a liderilor celor trei partide-  PNL, PSD şi UDMR- pentru finalizarea negocierilor pe programul de guvernare. Echipele social-democrate și liberale s-au pus de acord asupra necesității creșterii salariilor și pensiilor, precum și a acelor măsuri care să ducă la creșterea puterii de cumpărare a românilor, urmând identificarea resurselor bugetare pentru acest pachet de măsuri sociale. Aceste creșteri au fost anunțate și de către senatorul de Olt Liviu Voiculescu, vicepreședinte politic PNL și președinte al organizației județene Olt.

,,Creșterea pensiilor și a alocațiilor pentru copii, precum și indexarea salariilor reprezintă principiile noului program de guvernare asupra cărora PNL și PSD și-au dat mâna în calitate de parteneri de coaliție.  Indiferent de nivelul indexărilor care urmează a fi stabilit în funcție de impactul bugetar pe care-l va presupune, românii trebuie să înțeleagă că angajamentul comun PNL-PSD în această direcție este unul ferm: anul 2022 va aduce creșteri atât în ceea ce privește veniturile din salarii, pensii și alocații, cât și în ceea ce privește fondurile pentru investiții!”, a transmis parlamentarul liberal.