Începe proba interviului din cadrul concursului de directori de școli. Primele 13 interviuri, programate azi/ GRAFIC

279

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de directori de unități de învățământ din Olt a ajuns la proba interviului, ce debutează azi, 15 noiembrie. Dacă unele școli nu au niciun candidat, pe șefia altora se bat și câte 4 dascăli. Recordul opțiunilor îl deține un profesor care a bifat nu mai puțin de 6 școli, în speranța că va reuși să conducă una. Azi sunt programate primele 13 interviuri, susținute de candidați care au optat și pentru câte două posturi.

În judeţul Olt, sunt scoase la concurs posturi de director plin la 163 de unităţi de învăţământ, cărora li se adaugă 38 de posturi de director adjunct. De proba scrisă a concursului au trecut 154 de dascăli, ce vor trebui să susțină interviul în perioada 15 noiembrie-8 decembrie, la Liceul Tehnologic Metalurgic Slatina.

IȘJ Olt a publicat graficul susținerii probelor, azi fiind programate primele 13 interviuri din cele 220, candidații înscriși pentru mai multe posturi în speranța că vor fi admiși pe unul dintre ele trebuind să susțină interviu pentru fiecare opțiune. În fața comisiilor vor ajunge azi candidații pentru posturile de: director Școala Gimnazială Mihai Viteazul Băbiciu, director Școala Gimnazială Mihail Drumeș Balș, director Școala Gimanzială N. Coculescu Scornicești, director adjunct CN Radu Greceanu Slatina, Director Colegiul Greceanu, director LPS, director adjunct LPS, director și director adjunct Liceul Metalurgic Slatina (6 opțiuni).

Vor fi susținute până pe 8 decembrie: 118 interviuri pentru directoratul școlilor generale, 79 pentru licee, postliceale, școala specială și centrul de educație incluzivă Balș, 19 pentru grădinițe și 4 pentru Palatul Copiilor,  Clubul Sportiv Școlar și Clubul Copiilor M. Bunescu Caracal.

Între 20-22 decembrie va avea loc emiterea deciziilor de numire, noile funcții urmând a fi preluate la începutul anului viitor, de la data de 10 ianuarie 2022.

Graficul susținerii probei de interviu poate fi accesat aici:

https://drive.google.com/file/d/1A7hXSIowjSmhbCYhbGiKvU9tWlZJ4tI6/view