Bărbat din Osica de Sus, arestat pentru că și-a bătut fiul și i-a distrus locuința, încălcând ordinul de protecție

705

 Deși avea interdicție de a se apropia de fiul de 26 de ani, tocmai din cauza comportamentului violent, un bărbat din Osica de Sus a recidivat în aceeași zi încălcând ordinul de protecție. Acesta a ajuns ieri în arest preventiv.

Acuzat de violență în familie, amenințare, distrugere și nerespectarea ordinului de protecție provizoriu, un bărbat de 51 de ani din comuna Osica de Sus a fost reținut duminică de către polițiști după ce a intrat peste fiul său în casă și l-a bătut. Nu s-a mulțumit că l-a agresat o dată și că oamenii legii i-au impus să nu se apropie de tânăr, seara acesta a spart ușa casei și l-a amenințat din nou.

,,În fapt, la data de 07 noiembrie a.c, la ora 17:18, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Osica de Sus, a sesizat, prin apel urgență 112, faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic și amenințat de către tatăl acestuia.Ulterior conflictului, tânărul nu a necesitat îngrijiri medicale, iar, pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. În aceeași zi, la ora 22.30, tânărul a sesizat, din nou, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, cu privire la faptul că, tatăl acestuia, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu, a distrus ușa de acces în imobil și un geam și l-a amenințat cu acte de violență., declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ieri, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.