LIVE de pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești. S-a început producția de grinzi pentru lotul 4

534

Dacă lucrările pe tronsonul 2 al drumului Expres Craiova-Pitești, cu centurile ocolitoare pentru Balș și Slatina și noul pod peste râul Olt se apropie de finalizare, pe ultimul tronson- ce leagă comuna Colonești de Pitești- a demarat producția de grinzi și prefabricate.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis cu puțin timp în urmă LIVE de pe șantierul Drumului Expres Craiova- Pitești, tronsonul 4. Constructorul este același care se ocupă în prezent de tronsoanele doi și trei – Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Consitrans SRL (România), ce trec prin județul Olt prin localitățile Balș, Bârza, Piatra Olt, Slătioara, Ulmi, Milcov, Slatina și Valea Mare (tronson 2, loturile 1 și 2) și Valea Mare, Priseaca, Scornicești, Optași, Tătulești și Colonești (tronson 3).
Lotul 4 reprezintă tronsonul de drum dintre localitățile Colonești și Pitești, iar stadiul lucrărilor este unul incipient, fiind ultimul lot contractat.
,,Anteprenorul tronsonului 4 al DX Craiova-Pitești a început producția de grinzi pentru lucrările de artă. Grinzile și prefabricatele necesare execuției sunt produse în fabrica de grinzi amplasată pe șantier,, anunță CNAIR, care a transmis live imagini de pe șantier:

https://fb.watch/93C5WS6I4N/

Traseul lotului patru are o lungime  totală de aproape 32 de kilometri și va avea 30 de structuri cu lungimea totală de 1.680 de metri. Autoritățile au prevăzut și o bază de întreținere și deszăpezire la Oarja și două planuri de parcare servicii amplasate de-o parte și de alta a drumului.