Prinși fără mască, 259 de olteni sunt buni de plată

150

Cei care nu respectă măsurile anti-covid impuse de autorități riscă să fie buni de plată. În această situație se află alți 259 de olteni depistați în ultimele două zile nepurtând mască de protecție.

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor pandemice continuă în Olt, în ultimele 48 de ore oamenii legii depistând și sancționând numeroase persoane. Peste 250 de forțe de ordine au verificat persoanele aflate în izolare/carantină la domiciliu, dar și zonele aglomerate, spațiile comerciale şi mijloacele de transport în comun, toate amenzile aplicate vizând nepurtarea măștii de protecție.

,,Pentru abaterile constatate au fost aplicate 259 de sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 55/2020, în valoarea totală de 18.600 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală,, transmite Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Acțiunea oamenilor legii a vizat 154 de societăți comerciale, 210 mijloace de transport persoane și legitimarea a aproximativ 4.500 de persoane.