Paul Stănescu: Liberalii nu au înțeles gravitatea momentului. Ciolanul lor a fost mai important decât fiecare viață pierdută

246

Secretarul General PSD Paul Stănescu, senator de Olt, declară că ,,Partidul Irațional Liberal îngroapă pas cu pas România!,,. Social-democratul oltean îi atacă pe liberali prin intermediul unei declarații politice, în contextul în care șansele pentru ca PSD să ofere sprijin politic Guvernului Ciucă sunt infime.

Negocierile PNL cu PSD pentru formarea noului guvern sunt aproape compromise, iar Președintele are două opțiuni: fie va nominaliza un nou premier și se reiau negocierile, fie va declanșa alegerile anticipate. În acest context, secretarul general al PSD Paul Stănescu spune că liberalii dau dovadă de imaturitate politică iar acțiunile lor ,,îngroapă,, România.
,,În toată această perioadă de criză, pe care tot ei au provocat-o, liberalii au dat dovadă de o inacceptabilă imaturitate politică. Nu cred că se aștepta nimeni, ca într-un astfel de context, să se comporte de parcă guvernarea ar fi jucăria lor preferată. Țin cu dinții de puterea pe care nu o mai au, și-au împărțit posturi de miniștri într-un guvern care nu poate exista și care nu are nicio șansă să treacă. Au sărit la gâtul tuturor partidelor și s-au comportat de parcă ar fi aleșii neamului, când ei au devenit, de fapt, o cruntă pedeapsă pentru români. Nu au dat niciun semn de responsabilitate. Nu au înțeles gravitatea momentului. Ciolanul lor a fost mai important decât fiecare viață pierdută cauzată de agravarea situației sanitare. Liberalii au eșuat să fie oameni, nu mai vorbesc de oameni de stat. Au rămas doar la statutul de politruci. Este ilogic, irațional să vrei un guvern fără putere politică într-un moment crucial. Dar, se pare că liberalii și-au pierdut uzul rațiunii.”, a transmis senatorul de Olt.