Iluminatul public, modernizat în tot orașul Piatra-Olt. Se instalează ultimele lămpi led

60

Locuitorii orașului Piatra-Olt beneficiază de iluminat public modern. Întreaga rețea orășenească este inclusă în proiect, ultimele lămpi cu consum redus de energie fiind instalate în Bistrița Nouă.

Orașul Piatra-Olt se alătură localităților în care sistemul public de iluminat este unul modern, eficient și econom. Primarul Nicușor Rada anunță azi ultima parte a investiției. Valoarea totală a modernizării întregii rețele de iluminat public a orașului este de 344.072 lei.
,,În Bistrița Nouă din orașul nostru, se lucrează intens pentru schimbarea lămpilor vechi, mari consumatoare de energie electrică, și înlocuirea lor cu lămpi cu becuri tip led, având o putere de 50W. Odată cu încheierea lucrărilor de modernizare a rețelei de iluminat din Bistrița Nouă, putem spune că Piatra-Olt va dispune de iluminat public, eficient și modern, în tot orașul,, anunță edilul.
În perioada 2019-2021, în Piatra-Olt a fost înlocuită și extinsă rețeaua de iluminat public cu un număr de 1031 lămpi moderne, economice, complet echipate, având puterea de 50W și o garanție de până la 5 ani .