Noi blocuri în Caracal, pentru familii nevoiașe și tineri

304

Administrația Doldurea anunță construirea în viitorul apropiat de noi unități locative destinate familiilor nevoiașe și tinerilor din municipiu. Acestea vor acoperi doar o mică parte din necesar.

Peste 1400 de locuitori ai municipiului Caracal au solicitat primăriei acordarea de locuințe sociale sau ANL. Pentru a veni în sprijinul celor care nu au și nu-și permit să cumpere o casă, administrația municipală a demarat demersurile construirii de noi unități locative. Primarul Ion Doldurea a anunțat ieri construirea primelor două blocuri cu 120 de apartamente și demersuri pentru alte două blocuri, problemele locative ale cetățenilor fiind o preocupare pentru administrația celui de-al doilea municipiu al Oltului.
,,Avem deja aprobate pe fonduri naționale realizarea a două blocuri sociale care înseamnă 120 de apartamente în zona Dragoș Vodă și în zona târgului de săptămână și, pe acest PNRR, vrem să introducem și realizarea a încă două blocuri pentru tineri și pentru locuințe sociale,, a anunțat edilul Ion Doldurea.
Necesarul de locuințe în municipiu este, potrivit cererilor depuse în acest sens la primărie, de 960 locuințe sociale și 450 locuințe ANL.