Aproape 570 de locuri de muncă vacante azi în Olt

579

Oltenii aflați în căutarea unui loc de muncă au azi o ofertă de câteva sute de job-uri vacante prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă. Se caută muncitori în mai multe domenii de activitate.

569 de muncitori sunt căutați în această perioadă în județul Olt de către agenții economici care au nevoie de personal. Ofertele sunt pentru mai multe domenii de activitate, dar și în mai multe zone din județ. Predominante sunt locurile de muncă în Slatina, însă nu lipsesc nici oferte în zone rurale.
Cele mai numeroase oferte sunt în Slatina pentru muncitori necalificați în mine și cariere- 90 locuri, o ofertă pentru același domeniu, dar de 10 locuri, fiind făcută și pentru orașul Drăgănești-Olt. Tot în Drăgănești-Olt sunt căutați 20 de șoferi autoturisme și camioane. 10 șoferi autocamioane/mașini de mare tonaj sunt căutați și pentru Piatra -Olt, în timp ce la Curtișoara se caută 30 de montatori subansamble la fabrica de biciclete.
Cei interesați pot consulta lista locurilor de muncă vacante cu doar un click pe job-ul dorit aflând informații și despre societatea angajatoare, locul pentru care face angajări, condițiile impuse candidaților ori date de contact. Lista poate fi accesată aici:
https://www.anofm.ro/lmvw.html?agentie=Olt&categ=3&subcateg=1&page=0