Senatoarea Diana Şoşoacă, scandal monstru la morga Institutului „Marius Nasta”: Sunt senator al României şi mie îmi răspundeţi. Aici se comit crime

693

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut un nou scandal monstru astăzi, în contextul pandemiei de COVID-19. Fără să fie oprită de personalul de la pază, ea a intrat în curtea Institutului „Marius Nasta” din București și a luat cu asalt morga unității sanitare. Șoșoacă a transmis un live pe Facebook în timp ce îi agresa verbal pe angajați, dar şi pe managerul spitalului Beatrice Mahler.

Diana Şoşoacă a făcut din nou scandal şi circ în curtea Institutului „Marius Nasta” din Bucureşti. Şoşoacă a mers la clădirile în care funcţionează morga spitalului, motivând că are de rezolvat o problemă legată de actele pentru un cunoscut decedat în spital. Aici a făcut scandal agresând verbal angajaţi ai spitalului, cărora le-a reporşat că bagă morţii de covid în saci „deşi eu am schimbat acest protocol” în Parlament. Tot circul a fost transmis live pe Facebook chiar de către Diana Şoşoacă.

Printre medicii agresați de Diana Șoșoacă a fost şi managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler.

„E spațiu public și aici se întâmplă crime. Asta este crimă! Sunt crime împotriva umanității, doamna Mahler! Vă depun plângere penală, doamna Mahler! Chemați Poliția, vreau să depun plângere împotriva tuturor! Se dă șpagă, nu toți sunt senatori, să intre!

Și mie mi-a murit un prieten, era într-un container, am înregistrat! Am martori și am înregistrări, doamna Mahler! Pentru că eu totul am înregistrat. E înregistrat, doamnă, sunteți și dumneavoastră înregistrată!”, striga Diana Șoșoacă în timp ce transmitea live pe Facebook.

Ea i-a amenințat pe angajații spitalului și ai morgii că va depune plângeri împotriva tuturor.