Incidență RECORD la Baldovinești, într-o ușoară scădere la Slatina și Caracal

597

Record negativ în județul Olt. În premieră neorită, Baldovineștiul înregstrează astăzi cea mai mare incidență cumulată din județ, de la debutul pandemiei. DSP recunoaște că în această comună indicatorul a ajuns la 16,5 cazuri la mia de locuitori, cu trei cazuri mai mare decât ieri. Și la nivel județean se constată o creștere a incidenței cumulate la 14 zile, Oltul ajungând la 6,75 de cazuri la mia de locuitori.

Crește incidența cumulatăla nivel județean. Direcția de Sănătate Pubblică Olt a raportat astăzi o incidență de 6,75 cazuri la nivel de județ. Alarmant este faptul că la Baldovinești, doar într-o singură zi, acest indicator a crescut cu 3 cazuri la mia de locuitori. Mai grav este că în 107 din cele 112 localități din județ se înregistrează cel puțin un caz la mia de locuitori, dar și faptul că doar într-o singură localitte-comuna Drăghiceni, nu s-a înregostrat niciun caz nou de COVID în ultimele două săptămâni.

La Slatina, incidența cumulată se menține la peste 12 cazuri la mia de locuitori. acest indicator înregistrând o ușoară scădere în ultimele 24 de ore. La fel stă situați și la Caracal unde avemo incidențăde 8,23 de cazuri la mia de locuitori.