Incendiu de proporții la Caracal. Pompierii s-au luptat trei ore cu flăcările pentru lichidarea incendiului

767

Un incendiu de proporții a avut loc la o hală de produse din carne, din Caracal. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările pentru lichidrea incendiului. Au ars hala, cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, construită pe structură metalică și materialele și echipamentele aflate în interior. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Mai bine de trei ore au acționat pompierii Detașamentului Caracal, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o hală de producție a produselor din carne, din municipiul Caracal.

La locul indicat s-au deplasat, progresiv, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, la o hală de producție, cu posibilități de propagare la construcțiile aflate în imediata apropiere. Pompierii au reușit localizarea rapidă a incendiului și astfel pagubele au fost reduse semnificativ.

Au ars hala, cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, construită pe structură metalică și materialele și echipamentele aflate în interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.