Copiulul de 2 ani accidentat ieri după-amiază în Slatina a DECEDAT azi-noapte la spital

1150

Una dintre victimele accidentului petrecut ieri după-amiază pe bulevardul AI Cuza din Slatina, un copil de 2 ani, a decedat azi-noapte. Acesta era internat la SJU Slatina împreună cu o altă victimă, o femeie de 60 de ani din Valea Mare.

Accidentul de ieri, ora 17.42, de pe principalul bulevard al Slatinei, în care a un bărbat de 54 de ani din Scornicești a accidentat doi pietoni: o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina, s-a soldat cu decesul copilului.
,,În cursul nopții trecute, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, minorul, în vârstă de 2 ani, din păcate, a decedat. Femeia, în vârstă de 60 de ani, se află în continuare în unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.,, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culp, fiind continuate cercetările. Șoferul nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.