Orban, declarații după ce și-a dat demisia: „Nu mai pot exercita această funcție. Nu pot fi părtaș la decizii luate cu interese meschine”

176

Ludovic Orban și-a anunțat, astăzi, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Fostul lider PNL a declarat că a demisionat deoarece nu poate fi părtaș ” la acest proiect nebunesc care aruncă România în aer și lasă românii fără guvern și instituții”.

Ludovic Orban și-a dat astăzi demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Liberalul a transmis că principalul motiv care a stat la baza deciziei a fost promisiunea înaintată în momentul în care a pierdut șefia Partidului Național Liberal.

De asemenea, acesta nu poate fi părtaș la deciziile luate din cauza unor interese meschine și nu pentru binele românilor.

„Am promis românilor 4 ani de stabilitate, pace politică, în care să construim, să investim, să asigurăm creșterea veniturilor cetățenilor, un salt în dezvoltarea României.

Ce a făcut gruparea demolatoare care l-a susținut pe Cîțu, în frunte cu Iohannis? Au impus o conducere împotriva voinței reale a membrilor PNL și și-au încălcat toate agajamentele luate în fața cetățenilor. Eu nu pot fi părtaș și complice la decizii care să mă facă să încalc legea.

Nu pot fi părtaș la ce urmează să se întâmple în România. PNL a fost total decredibilizat, coaliția de centru-dreapta a fost făcută praf. Nu pot fi părtaș la acest proiect nebunesc care aruncă România în aer și lasă românii fără guvern și instituții care să le apere sănătatea și viața”, a declarat Ludovic Orban, astăzi.

Ludovic Orban și-a scris demisia astăzi, 13 octombrie 2021, și a înaintat-o Biroului Camerei Deputaților.