O bancă din România a fost jefuită de un bărbat. Individul a reușit să fugă cu 4.000 de EURO

235

Angajata unei bănci din Brăila a sunat la 112, astăzi, pentru a anunța că sucursala a fost jefuită. Polițiștii fac cercetări pentru depistarea persoanei care a fugit după ce a furat suma de aproximativ 4.000 de euro.

Un bărbat a reușit să fugă cu suma de 4.000 de euro, după ce a spart o bancă. Jaful a avut loc la o sucursală a unei bănci din Brăila.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 14.00. Angajata sucursalei bancare de pe raza municipiului le-a sesizat poliţiştilor că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit.

Potrivit presei locale, suspectul este căutat de poliție, iar suma furată ar fi de 4.000 de euro.

„Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă.