Accident cu două mașini implicate, între Slătioara și Găneasa. Traficul, blocat complet

329
Sursa: Info Trafic Slatina
Sursa: Info Trafic Slatina

Un accident rutier în care două mașini au fost implicate s-a produs în urmă cu puțin timp pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slătioara și Găneasa. Traficul este complet blocat în acest moment.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slătioara și Găneasa, în care sunt implicate 2 autoturism.

„La data de 13 octombrie a.c., ora 09.20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slătioara și Găneasa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care, din primele verificări au constatat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv un tânăr în vârstă de 25 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani, ambii din municipiul Slatina”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Olt.

În urma coliziunii, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Traficul a fost reluat în condiții normale, pe ambele sensuri de mers.