Tinerii din Scornicești pot face fotbal, baschet, dansuri populare și pregătire pentru MAI

54

Veste bună pentru tinerii orașului Scornicești dată de către primarul Daniel Tudor: administrația locală a luat decizia înființării mai multor grupe sportive. Pregătirea se va desfășura în sala de sport orășenească.

Sportul va reveni printre preocupările tinerilor din Scornicești după demersul administrației de a înființa mai multe grupe.

,,În ideea de a promova și, în același timp, de a sprijini sportul și tinerii din localitatea noastră, am luat decizia de a înființa mai multe grupe sportive în domeniul fotbalului, baschetului, dansurilor populare si nu în ultimul rând, pregatirea sportivă pentru admiterea la MAI. În perioada rece de toamnă-iarnă aceste activități se vor desfășura în incinta Sălii de Sport din orasul Scornicești, în conformitate cu reglementările impuse de autorități, în funcție de evoluția pandemiei. Pentru cei care doresc închirierea Sălii de Sport , puteti face programări la nr. de telefon: 0740.151.812, ținând cont de programul: Luni: 16.00 – 19.30; Marți: 16.30 – 20.30; Miercuri: 16.00 – 20.30; Joi: 17.00 – 20.30; Vineri: 14.00 – 19.00; Sâmbătă: 09.00 – 12.30; Duminică: Liber”, a anunțat primarul Daniel Tudor.

De coordonarea tinerilor se vor ocupa: Mincu Silviu – pregătirea sportivă M.A.I., M.A.P.N., I.G.S.U;  Mușeu Mihaela – pregătire baschet; Stănescu Cristi – pregatire fotbal; Crețu (Seceanu) Nicoleta – pregătire dansuri populare; Răduleanu Ana Mirela – pregătire dansuri populare.