În 75 de școli din Olt elevii învață online/ LISTE

414

Depășirea pragului de 6 cazuri la mia de locuitori în județ și creșterea numărului de cazuri COVID în rândul elevilor, cadrelor didactice și personalului auxiliar determină tot mai multe conduceri de unități de învățământ din județ să decidă trecerea în online. Azi, elevi de la 75 de școli învață în online, în unele unități fiind vorba despre tot efectivul, în altele doar de câteva clase.

Abrambureala legislativă amețește autoritățile atunci când vine vorba despre deciziile de a băga școlile în online. La nivelul județului Olt, situația școlilor închise a fost trecută prin CJSU ieri după-amiază, iar a celor cu anumite clase în sistem virtual este întocmită de Inspectoratul Școlar. Astfel 40 de unități de învățământ au porțile închise, toți elevii învățând online:

https://realitateaoltului.ro/2021/10/11/oficial-cum-invata-de-maine-scolile-din-olt-lista/

Azi, la alte 35 de școli nu învață cu prezență fizică la ore doar anumite clase, cu mențiunea că numărul lor este cu mult mai mare (ex: Liceul Titulescu unde în situația IȘJ Olt sunt trecute în online 5 clase, în realitate toți elevii claselor V-XII învățând de azi virtual).

Lista școlilor cu clase în online:

https://drive.google.com/file/d/1KzOGWxBtG4MH_12F_zf4TysJjBtDVJq6/view