Angajări la Poliția de Frontieră Olt. Înscrierile se fac pe repede-nainte până pe 20 octombrie

487

Se fac angajări în rândul polițiștilor de frontieră olteni, cu încadrare directă. Posturile sunt la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- Corabia și Sectorului Poliției de Frontieră Orlea.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu continuă procedura de ocupare prin concurs a unor  posturi vacante (agenți și ofițeri de poliție) prin încadrare directă, în vederea reducerii deficitului de personal existent la nivelul structurilor de specialitate din cadrul instituției. 31 de posturi vacante au fost scoase la concurs pentru cei care doresc să devină polițiști de frontieră. La nivelul județului Olt sunt scoase la concurs 6 posturi vacante:

  • un post la Compartimentul Comunicații și Informatică al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- poziția 390 (Locul de muncă: sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- Corabia, județul Olt)
  • un post la Compartimentul Administrativ al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- poziția 385 (Locul de muncă: sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- Corabia, județul Olt)
  • un post la Compartimentul Tehnico-Administrativ al Sectorului Poliției de Frontieră Orlea- poziția 1093 (Locul de muncă: sediul Sectorului Poliției de Frontieră Orlea- Orlea, județul Olt)
  • un post la Compartimentul Secretariat al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- poziția 393 (Locul de muncă: sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt- Corabia, județul Olt)
  • un post la Compartimentul Secretariat al Sectorului Poliției de Frontieră Orlea- poziția 1092 (Locul de muncă: sediul Sectorului Poliției de Frontieră Orlea- Orlea, județul Olt)
  • un post la Compartimentul Secretariat al Sectorului Poliției de Frontieră Corabia- poziția 1054 (Locul de muncă: sediul Sectorului Poliției de Frontieră Corabia- Corabia, județul Olt)

,,Înscrierea la concurs se va realiza pe unul dintre posturile de agent scoase la concurs, până la data de 20.10.2021, ora 14.00 ( inclusiv în zilele lucrătoare), exclusiv online la adresa de e-mail: secretariat.itpfgiurgiu@igpf.ro. Cererile de înscriere , însoțite de documentația solicitată, transmise după data de 20.10.2021, ora 14.00, NU vor fi luate în considerare. Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare concursului pot fi obținute de la structura de resurse umane Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, precum și de pe site-ul instituției.”, anunță purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Olt, subinspector de poliție Lavinia Ștefănoaica.