VIDEO/ Accident GRAV în Olt. O șoferiță s-a izbit violent cu mașina într-un cap de pod

953

O femeie în vârstă de 39 de ani a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod. Accidentul a avut loc pe DN 65 – E 574, între localitățile Jitaru și Valea Mare. În autoturism se afla doar șoferița care a fost transportată ulterior la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

O tragedie era pe cale să se întâmple n această după-amiază, după ce o femeie în vârstă de 39 de ani din comuna Găneasa a intrat într-un cap de pod pe DN 65 – E 574, între localitățile Jitaru și Valea Mare.

„La data de 10 octombrie a.c., ora 13.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 – E 574, între localitățile Jitaru și Valea Mare.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, condus de o femeie, de 39 de ani, din comuna Găneasa, care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma coliziunii, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, transmite IPJ Olt.

Paramedicii SMURD au asistat victima, în vârstă de 39 de ani, din comuna Găneasa și au transportat-o la UPU Slatina, conștientă, cu dureri în zona bazinului și abdomenului și dureri la membrul inferior drept.

Aceasta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.